Novice

Podarite adrenalinsko doživetje, podarite darilni bon

Približuje se zaključek leta 2022, čas obdarovanja, podarite svojim najbližjim nekaj novega, edinstveno adrenalinsko doživetje, spomin za vso življenje.

Preberi več

3. del dogodka »iščemo talente« je pred vrati

V soboto, 10. 9. 2022 ob 9h se bo odvil še zadnji del delavnice »iščemo talente«. Vabljeni vsi, ki ste že sodelovali na prvih dveh delavnicah, da se nam pridružite. Prav tako vabljeni vsi tisti, ki bi si dogodek želeli ogledati in vas zanima kako potekajo vožnje z našim najmlajšimi kandidati.

Preberi več

3 - dnevni poletni motokros kamp

Za nami je teden poln novih dogodivščin. Naš prvi MX kamp, ki smo ga organizirali za otroke je bil nekaj posebnega. Skupaj smo preživeli tri krasne dni, vsi smo pridobili veliko novih izkušenj tako iz področja motokrosa kot iz ostalih življenjskih področij…

Preberi več

Dogodek, 21.5.2022: Iščemo nove talente

Prvi del "iskanja" novih talentov je za nami.  Na poligonu Motokros akademija Sašo Kragelj smo imeli prijetno druženje z adrenalinskim nabojem. 

Preberi več

18.4.2022-Savski Marof druga dirka DP

Na velikonočni ponedeljek, na drugi tekmi DP je Leo Gajser (Leo 119) z Yamaho v kategoriji 65ccm v obeh vožnjah vozil okoli 6. mesta in tako pridobival nove dragocene izkušnje.

Preberi več